ПВЦ-У ПТФЕ КУГЛАСТ ВЕНТИЛ (внатрешен навој)

Reference Description Net weight (kg) Units box 1011140 PTFE BALL VALVE (female threaded) Ø 1/2″ 0.166 40 1011141 PTFE BALL VALVE (female threaded) Ø 3/4″ 0.212 40 1011142 PTFE BALL VALVE (female threaded) Ø 1″ 0.364 30 1011143 PTFE BALL … Продолжи

Прочитај повеќе
ПВЦ-У КОЛЕНО СО СТРАНИЧЕН ИСПУСТ 90° (испуст со внатрешен навој)

Reference Description Net weight (kg) Units box 1001615 PVC-U “AIR” 90º ELBOW (female threaded outlet on side) Ø 50 out Ø 1/2″ 0.162 30 1001613 PVC-U “AIR” 90º ELBOW (female threaded outlet on side) Ø 50 out Ø 3/4″ 0.169 … Продолжи

Прочитај повеќе
ПВЦ-У ПТФЕ ТРОКРАК ВЕНТИЛ (лепење)

Reference Description Net weight (kg) Units box 111V003 PTFE 3 – WAY VALVE (solvent socket) Ø 32 type L 0.670 4 111V005 PTFE 3 – WAY VALVE (solvent socket) Ø 50 type L 1.657 2 111V006 PTFE 3 – WAY … Продолжи

Прочитај повеќе
ПВЦ-У ЛАК 90° (лепење)

Reference Description Net weight (kg) Units box 1001707 PVC-U BEND 90º (solvent socket) Ø 90 1.813 6 1001708 PVC-U BEND 90º (solvent socket) Ø 110 2.882 6

Прочитај повеќе
ПВЦ-У ДВОСТРАН ПНЕУМАТСКИ КУГЛАСТ ВЕНТИЛ (лепење)

Reference Description Net weight (kg) Units box 1011329 PVC-U BALL VALVE WITH DOUBLE ACTING PNEUM.ACTUATOR Ø 20 2.348 1 1011330 PVC-U BALL VALVE WITH DOUBLE ACTING PNEUM.ACTUATOR Ø 25 2.386 1 1011331 PVC-U BALL VALVE WITH DOUBLE ACTING PNEUM.ACTUATOR Ø … Продолжи

Прочитај повеќе
ПВЦ-У ЕДНОСТРАН ПНЕУМАТСКИ КУГЛАСТ ВЕНТИЛ (лепење)

Reference Description Net weight (kg) Units box 1011319 PVC-U BALL VALVE WITH SINGLE ACTING PNEUM.ACTUATOR Ø 20 2.348 1 1011320 PVC-U BALL VALVE WITH SINGLE ACTING PNEUM.ACTUATOR Ø 25 2.386 1 1011321 PVC-U BALL VALVE WITH SINGLE ACTING PNEUM.ACTUATOR Ø … Продолжи

Прочитај повеќе
ПВЦ-У ЕЛЕКТРОМОТОРЕН КУГЛАСТ ВЕНТИЛ (лепење) 220V

Reference Description Net weight (kg) Units box 1011299 PVC-U BALL VALVE WITH ELECTRIC ACTUATOR 220V Ø 20 1.548 1 1011300 PVC-U BALL VALVE WITH ELECTRIC ACTUATOR 220V Ø 25 1.586 1 1011301 PVC-U BALL VALVE WITH ELECTRIC ACTUATOR 220V Ø … Продолжи

Прочитај повеќе