ПВЦ-У АГОЛЕН ВЕНТИЛ СО ГОЛЕМ ОД (лепење)

Reference Description Net weight (kg) Units box 1021011 PVC-U ANGLE SEAT VALVE (solvent socket) Ø 20 0.265 10 1021012 PVC-U ANGLE SEAT VALVE (solvent socket) Ø 25 0.393 10 1021013 PVC-U ANGLE SEAT VALVE (solvent socket) Ø 32 0.635 10

Прочитај повеќе
ПВЦ-У РЕГУЛАЦИОНЕН ВЕНТИЛ (лепење)

Reference Description Net weight (kg) Units box 1021111 PVC-U REGULATOR VALVE (solvent socket) Ø 1/2″ 0.090 None

Прочитај повеќе