ПВЦ-У ЕЛЕКТРОМОТОРЕН КУГЛАСТ ВЕНТИЛ (лепење) 220V

Шифра: 1011299 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1011299 ПВЦ-У ЕЛЕКТРОМОТОРЕН КУГЛАСТ ВЕНТИЛ (лепење) 220V Ø 20 1.548 1
1011300 ПВЦ-У ЕЛЕКТРОМОТОРЕН КУГЛАСТ ВЕНТИЛ (лепење) 220V Ø 25 1.586 1
1011301 ПВЦ-У ЕЛЕКТРОМОТОРЕН КУГЛАСТ ВЕНТИЛ (лепење) 220V Ø 32 1.147 1
1011302 ПВЦ-У ЕЛЕКТРОМОТОРЕН КУГЛАСТ ВЕНТИЛ (лепење) 220V Ø 40 2.812 1
1011303 ПВЦ-У ЕЛЕКТРОМОТОРЕН КУГЛАСТ ВЕНТИЛ (лепење) 220V Ø 50 3.113 1
1011304 ПВЦ-У ЕЛЕКТРОМОТОРЕН КУГЛАСТ ВЕНТИЛ (лепење) 220V Ø 63 3.777 1
1011305 ПВЦ-У ЕЛЕКТРОМОТОРЕН КУГЛАСТ ВЕНТИЛ (лепење) 220V Ø 75 5.021 1
1011306 ПВЦ-У ЕЛЕКТРОМОТОРЕН КУГЛАСТ ВЕНТИЛ (лепење) 220V Ø 90 7.160 1
1011307 ПВЦ-У ЕЛЕКТРОМОТОРЕН КУГЛАСТ ВЕНТИЛ (лепење) 220V Ø 110 9.330 1
1011308 ПВЦ-У ЕЛЕКТРОМОТОРЕН КУГЛАСТ ВЕНТИЛ (лепење) 220V Ø 125 9.100 1

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U BALL VALVE WITH ELECTRIC ACTUATOR 220V”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.