ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (внатрешен навој)

Шифра: 1016011 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1016011 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (внатрешен навој) Ø 1/2" 0.142 40
1016012 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (внатрешен навој) Ø 3/4" 0.183 40
1016013 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (внатрешен навој) Ø 1" 0.304 30
1016014 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (внатрешен навој) Ø 1-1/4" 0.513 20
1016015 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (внатрешен навој) Ø 1-1/2" 0.749 12
1016016 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (внатрешен навој) Ø 2" 1.178 10
1016017 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (внатрешен навој) Ø 2-1/2" 2.294 4
1016018 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (внатрешен навој) Ø 3" 3.767 2

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U CHECK VALVE WITH SPRING (female threaded)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.