SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - AUTO/LOCK

Шифра: 1013020 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1013020 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - AUTO/LOCK Ø 63 0.485 2
1013021 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - AUTO/LOCK Ø 75 0.537 2
1013022 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - AUTO/LOCK Ø 90 0.735 1
1013023 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - AUTO/LOCK Ø 110 0.926 1
1013024 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - AUTO/LOCK Ø 125 1.211 1
1013025 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - AUTO/LOCK Ø 140 1.724 1
1013026 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - AUTO/LOCK Ø 160 2.224 1
1013027 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - AUTO/LOCK Ø 200/225 3.794 1
1013028 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - AUTO/LOCK Ø 250 6.898 1
1013029 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - AUTO/LOCK Ø 315 9.956 1

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “SYSTEM® CHECK VALVE WITH SPRING AUTO/LOCK & POSITION INDICATION”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.