ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КУГЛА тип Y (лепење)

Шифра: 1022003 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1022003 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КУГЛА тип Y (лепење) Ø 32 0.359 20
1022004 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КУГЛА тип Y (лепење) Ø 40 0.507 15
1022005 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КУГЛА тип Y (лепење) Ø 50 0.906 15
1022006 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КУГЛА тип Y (лепење) Ø 63 1.502 4
1022007 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КУГЛА тип Y (лепење) Ø 75 2.294 4
1022008 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КУГЛА тип Y (лепење) Ø 90 3.815 4

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U BALL CHECK VALVES (solvent socket)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.