SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА

Шифра: 1013000 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1013000 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА Ø 63 0.476 2
1013001 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА Ø 75 0.479 2
1013002 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА Ø 90 0.676 1
1013003 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА Ø 110 0.861 1
1013004 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА Ø 125 1.166 1
1013005 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА Ø 140 1.649 1
1013006 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА Ø 160 2.159 1
1013007 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА Ø 200/225 3.774 1
1013008 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА Ø 250 6.872 1
1013009 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА Ø 315 9.925 1
1013031 SYSTEM® CHECK VALVE - НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА Ø 400 0.000 1

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “SYSTEM® CHECK VALVE”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.