ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (полуспојки)

Шифра: 1016031 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1016031 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (полуспојки) Ø 20 0.200 40
1016032 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (полуспојки) Ø 25 0.285 40
1016033 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (полуспојки) Ø 32 0.415 30
1016034 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (полуспојки) Ø 40 0.685 16
1016035 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (полуспојки) Ø 50 1.010 15
1016036 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (полуспојки) Ø 63 1.911 10
1016037 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (полуспојки) Ø 75 2.690 5
1016038 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (полуспојки) Ø 90 6.117 4

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U CHECK VALVE WITH SPRING (coupling fitting outlet)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *