МЕРАЧ НА ПРОТОК (внатрешен навој)

Шифра: 1091075 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1091075 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 20-120 l Ø 20 (внатрешен навој) 0.121 4
1091076 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 30-300 l Ø 20 (внатрешен навој) 0.124 4
1091077 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 50-500 l Ø 20 (внатрешен навој) 0.149 4
1091078 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 75-750 l Ø 20 (внатрешен навој) 0.115 4
1091079 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 250-1000 l Ø 20 (внатрешен навој) 0.139 4
1091113 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 150-1200 l Ø 25 (внатрешен навој) 0.207 4
1091114 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 900-2500 l Ø 25 (внатрешен навој) 0.201 4
1091115 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 1000-3000 l Ø 25 (внатрешен навој) 0.157 4
1091090 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 20-120 l Ø 20 (внатрешен навој) 0.127 4
1091091 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 30-300 l Ø 20 (внатрешен навој) 0.086 4
1091092 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 50-500 l Ø 20 (внатрешен навој) 0.098 4
1091093 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 75-750 l Ø 20 (внатрешен навој) 0.099 4
1091094 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 250-1000 l Ø 20 (внатрешен навој) 0.094 4
1091122 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 150-1200 l Ø 25 (внатрешен навој) 0.800 4
1091123 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 900-2500 l Ø 25 (внатрешен навој) 0.156 4
1091124 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 1000-3000 l Ø 25 (внатрешен навој) 0.158 4

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “FLOWMETER (female threaded)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *