ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (лепење)

Шифра: 1016001 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1016001 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (лепење) Ø 20 0.136 40
1016002 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (лепење) Ø 25 0.174 40
1016003 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (лепење) Ø 32 0.288 30
1016004 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (лепење) Ø 40 0.483 20
1016005 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (лепење) Ø 50 0.685 12
1016006 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (лепење) Ø 63 1.134 10
1016007 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (лепење) Ø 75 2.246 4
1016008 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (лепење) Ø 90 3.644 2
1016059 ПВЦ-У НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (лепење) Ø 110 3.924 2

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U CHECK VALVE WITH SPRING (solvent socket)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *