ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА СЕТ

Шифра: 1010261 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1010261 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА СЕТ Ø 63 2.011 1
1010262 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА СЕТ Ø 75 2.361 1
1010263 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА СЕТ Ø 90 3.961 1
1010264 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА СЕТ Ø 110 4.835 1
1010265 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА СЕТ Ø 125 5.164 1
1010266 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА СЕТ Ø 140 6.372 1
1010267 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА СЕТ Ø 160 9.321 1
1010268 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА СЕТ Ø 200 ПН10 12.449 1
1010269 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА СЕТ Ø 225 12.782 1
1010270 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА СЕТ Ø 250 19.999 1
1010271 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА СЕТ Ø 315 24.590 1
1010272 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА СЕТ Ø 400 51.500 1

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U PLAIN FLANGE SET”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *