ГФПП ПРИРАБНИЦА ПЕ

Шифра: 1010476 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1010476 ГФПП ПРИРАБНИЦА ПЕ Ø 50 0.295 48
1010477 ГФПП ПРИРАБНИЦА ПЕ Ø 63 0.359 34
1010478 ГФПП ПРИРАБНИЦА ПЕ Ø 75 0.444 26
1010479 ГФПП ПРИРАБНИЦА ПЕ Ø 90 0.536 24
1010480 ГФПП ПРИРАБНИЦА ПЕ Ø 110 0.646 18
1010481 ГФПП ПРИРАБНИЦА ПЕ Ø 125 0.703 16
1010482 ГФПП ПРИРАБНИЦА ПЕ Ø 140x125 1.044 14
1010483 ГФПП ПРИРАБНИЦА ПЕ Ø 140 0.791 14
1010484 ГФПП ПРИРАБНИЦА ПЕ Ø 160 1.090 12
1010485 ГФПП ПРИРАБНИЦА ПЕ Ø 200 0.419 10
1010486 ГФПП ПРИРАБНИЦА ПЕ Ø 200 ПН10 1.326 8
1010487 ГФПП ПРИРАБНИЦА ПЕ Ø 225 1.327 1
1010488 ГФПП ПРИРАБНИЦА ПЕ Ø 250 1.545 1
1010489 ГФПП ПРИРАБНИЦА ПЕ Ø 315 1.310 1

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “GFPP COMPACT FLANGE”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.