ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА (лепење)

Шифра: 1010025 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1010025 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА Ø 50 0.256 50
1010026 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА Ø 63 0.327 38
1010027 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА Ø 75 0.405 40
1010028 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА Ø 90 0.488 32
1010029 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА Ø 110 0.630 28
1010030 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА Ø 125 0.670 24
1010038 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА Ø 125 0.958 20
1010031 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА Ø 140 0.792 20
1010032 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА Ø 160 1.063 10
1010033 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА Ø 200 1.224 7
1010142 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА Ø 200 ПН10 1.601 7
1010034 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА Ø 225 1.717 1
1010128 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА Ø 250 1.943 1
1010129 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА Ø 315 2.446 1
1010037 ПВЦ-У ПРИРАБНИЦА Ø 400 3.991 1

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U PLAIN FLANGE (solvent socket)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *