ПВЦ-У КРСТАЧ 90° (лепење)

Шифра: 1001311 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1001311 ПВЦ-У КРСТАЧ 90° (лепење) Ø 20 0.041 100
1001312 ПВЦ-У КРСТАЧ 90° (лепење) Ø 25 0.054 100
1001313 ПВЦ-У КРСТАЧ 90° (лепење) Ø 32 0.093 80
1001244 ПВЦ-У КРСТАЧ 90° (лепење) Ø 40 0.147 50
1001245 ПВЦ-У КРСТАЧ 90° (лепење) Ø 50 0.217 50
1001246 ПВЦ-У КРСТАЧ 90° (лепење) Ø 63 0.392 25
1001247 ПВЦ-У КРСТАЧ 90° (лепење) Ø 75 0.614 16
1001248 ПВЦ-У КРСТАЧ 90° (лепење) Ø 90 1.167 10
1001249 ПВЦ-У КРСТАЧ 90° (лепење) Ø 110 1.848 5
1001250 ПВЦ-У КРСТАЧ 90° (лепење) Ø 125 2.290 4
1001252 ПВЦ-У КРСТАЧ 90° (лепење) Ø 160 4.292 2
1001253 ПВЦ-У КРСТАЧ 90° (лепење) Ø 200 7.353 1

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U 90˚ CROSS (solvent socket)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *