Назад кон NETVITC систем

НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ (лепење)

Шифра: 1015311 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1015311 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ (лепење) Ø 50 0.896 4
1015312 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ (лепење) Ø 63 0.847 4
1015313 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ (лепење) Ø 75 1.028 4
1015320 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ (лепење) Ø 90 3.210 1
1015321 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ (лепење) Ø 110 3.347 1
1015324 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ (лепење) Ø 125 5.785 1
1015325 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ (лепење) Ø 140 5.919 1
1015326 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ (лепење) Ø 160 6.252 1
1015327 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ (лепење) Ø 200 7.801 1

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “LINEAL CHECK VALVES – CENTER BODY FLUIDS DISPLAY (solvent socket)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.