Назад кон NETVITC систем

НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ГФПП тело (лепење)

Шифра: 1015010 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1015010 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ГФПП тело (лепење) Ø 40 0.775 4
1015011 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ГФПП тело (лепење) Ø 50 0.818 4
1015012 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ГФПП тело (лепење) Ø 63 0.775 4
1015013 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ГФПП тело (лепење) Ø 75 0.958 4
1015020 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ГФПП тело (лепење) Ø 90 3.053 1
1015021 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ГФПП тело (лепење) Ø 110 3.175 1
1015022 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ГФПП тело (лепење) Ø 125 5.485 1
1015023 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ГФПП тело (лепење) Ø 140 5.712 1
1015024 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ГФПП тело (лепење) Ø 160 5.962 1
1015025 НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО КЛАПНА - ГФПП тело (лепење) Ø 200 7.306 1

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “LINEAL CHECK VALVES GFPP Body (solvent socket)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.