Назад кон NETVITC систем

ПВЦ-У ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ ЗА ФЛУИДИ (лепење)

Шифра: 1018004 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1018004 ПВЦ-У ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ ЗА ФЛУИДИ (лепење) Ø 40 0.738 10
1018005 ПВЦ-У ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ ЗА ФЛУИДИ (лепење) Ø 50 0.789 10
1018006 ПВЦ-У ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ ЗА ФЛУИДИ (лепење) Ø 63 0.750 10
1018007 ПВЦ-У ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ ЗА ФЛУИДИ (лепење) Ø 75 0.931 10
1018008 ПВЦ-У ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ ЗА ФЛУИДИ (лепење) Ø 90 2.820 4
1018009 ПВЦ-У ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ ЗА ФЛУИДИ (лепење) Ø 110 2.985 4
1018010 ПВЦ-У ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ ЗА ФЛУИДИ (лепење) Ø 125 3.049 2
1018011 ПВЦ-У ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ ЗА ФЛУИДИ (лепење) Ø 140 5.300 2
1018012 ПВЦ-У ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ ЗА ФЛУИДИ (лепење) Ø 160 4.058 2
1018013 ПВЦ-У ПРОВИДЕН ДИСПЛЕЈ ЗА ФЛУИДИ (лепење) Ø 200 6.983 2

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U FLUIDS DISPLAY (solvent socket)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.