ПВЦ-У ЕПДМ ЕЛЕКТРОМОТОРЕН ЛЕПТИР ВЕНТИЛ 220V

Шифра: 1009099 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1009099 ПВЦ-У ЕПДМ ЕЛЕКТРОМОТОРЕН ЛЕПТИР ВЕНТИЛ 220V Ø 63 3.288 1
1009100 ПВЦ-У ЕПДМ ЕЛЕКТРОМОТОРЕН ЛЕПТИР ВЕНТИЛ 220V Ø 75 3.498 1
1009862 ПВЦ-У ЕПДМ ЕЛЕКТРОМОТОРЕН ЛЕПТИР ВЕНТИЛ 220V Ø 90 4.300 1
1009863 ПВЦ-У ЕПДМ ЕЛЕКТРОМОТОРЕН ЛЕПТИР ВЕНТИЛ 220V Ø 110 4.740 1
1009864 ПВЦ-У ЕПДМ ЕЛЕКТРОМОТОРЕН ЛЕПТИР ВЕНТИЛ 220V Ø 125 5.190 1
1009865 ПВЦ-У ЕПДМ ЕЛЕКТРОМОТОРЕН ЛЕПТИР ВЕНТИЛ 220V Ø 140 8.575 1
1009866 ПВЦ-У ЕПДМ ЕЛЕКТРОМОТОРЕН ЛЕПТИР ВЕНТИЛ 220V Ø 160 8.978 1
1009106 ПВЦ-У ЕПДМ ЕЛЕКТРОМОТОРЕН ЛЕПТИР ВЕНТИЛ 220V Ø 200/225 11.444 1
1009107 ПВЦ-У ЕПДМ ЕЛЕКТРОМОТОРЕН ЛЕПТИР ВЕНТИЛ 220V Ø 250 16.754 1
1009108 ПВЦ-У ЕПДМ ЕЛЕКТРОМОТОРЕН ЛЕПТИР ВЕНТИЛ 220V Ø 315 27.200 1

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U EPDM IMPLEX® VALVE WITH ELECTRIC ACTUATOR 220V”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.