ПВЦ-У ЕПДМ ЕДНОСТРАН ПНЕУМАТСКИ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ

Шифра: 1009109 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1009109 ПВЦ-У ЕПДМ ЕДНОСТРАН ПНЕУМАТСКИ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ Ø 63 4.668 1
1009110 ПВЦ-У ЕПДМ ЕДНОСТРАН ПНЕУМАТСКИ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ Ø 75 4.295 1
1009873 ПВЦ-У ЕПДМ ЕДНОСТРАН ПНЕУМАТСКИ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ Ø 90 5.226 1
1009874 ПВЦ-У ЕПДМ ЕДНОСТРАН ПНЕУМАТСКИ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ Ø 110 9.705 1
1009875 ПВЦ-У ЕПДМ ЕДНОСТРАН ПНЕУМАТСКИ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ Ø 125 9.333 1
1009876 ПВЦ-У ЕПДМ ЕДНОСТРАН ПНЕУМАТСКИ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ Ø 140 12.636 1
1009877 ПВЦ-У ЕПДМ ЕДНОСТРАН ПНЕУМАТСКИ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ Ø 160 14.433 1
1009116 ПВЦ-У ЕПДМ ЕДНОСТРАН ПНЕУМАТСКИ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ Ø 200/225 17.137 1
1009117 ПВЦ-У ЕПДМ ЕДНОСТРАН ПНЕУМАТСКИ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ Ø 250 25.515 1
1009118 ПВЦ-У ЕПДМ ЕДНОСТРАН ПНЕУМАТСКИ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ Ø 315 31.500 1

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U EPDM IMPLEX® VALVE WITH SINGLE ACTING PNEUMATIC ACTUATOR”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.