ПВЦ-У ЕПДМ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ СО ФИКСИРАЧКА РАЧКА

Шифра: 1009626 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1009626 ПВЦ-У ЕПДМ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ СО ФИКСИРАЧКА РАЧКА Ø 63 1.397 4
1009627 ПВЦ-У ЕПДМ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ СО ФИКСИРАЧКА РАЧКА Ø 75 1.401 4
1009628 ПВЦ-У ЕПДМ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ СО ФИКСИРАЧКА РАЧКА Ø 90 1.941 4
1009629 ПВЦ-У ЕПДМ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ СО ФИКСИРАЧКА РАЧКА Ø 110 2.246 4
1009630 ПВЦ-У ЕПДМ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ СО ФИКСИРАЧКА РАЧКА Ø 125 2.710 4
1009631 ПВЦ-У ЕПДМ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ СО ФИКСИРАЧКА РАЧКА Ø 140 2.980 4
1009632 ПВЦ-У ЕПДМ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ СО ФИКСИРАЧКА РАЧКА Ø 160 3.705 4
1009633 ПВЦ-У ЕПДМ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ СО ФИКСИРАЧКА РАЧКА Ø 200/225 5.729 1
1009634 ПВЦ-У ЕПДМ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ СО ФИКСИРАЧКА РАЧКА Ø 250 10.242 1
1009635 ПВЦ-У ЕПДМ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ СО ФИКСИРАЧКА РАЧКА Ø 315 19.353 1
1009636 ПВЦ-У ЕПДМ ЛЕПТИР ВЕНТИЛ СО ФИКСИРАЧКА РАЧКА Ø 400 39.200 1

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U EPDM IMPLEX® VALVE CATCH HANDLE”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.