ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење)

Шифра: 1001144 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1001144 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 20/16 0.003 150
1001061 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 25/20 0.005 100
1001170 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 32/20 0.011 100
1001062 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 32/25 0.010 100
1001171 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 40/20 0.021 80
1001172 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 40/25 0.022 80
1001063 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 40/32 0.016 80
1001173 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 50/20 0.033 70
1001174 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 50/25 0.035 70
1001175 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 50/32 0.039 70
1001064 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 50/40 0.030 70
1001178 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 63/32 0.073 70
1001179 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 63/40 0.077 70
1001065 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 63/50 0.061 70
1001183 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 75/40 0.119 50
1001184 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 75/50 0.120 50
1001066 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 75/63 0.079 50
1001189 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 90/50 0.179 33
1001190 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 90/63 0.165 33
1001067 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 90/75 0.135 33
1001196 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 110/63 0.308 18
1001197 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 110/75 0.323 18
1001068 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 110/90 0.264 18
1001198 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 125/75 0.494 12
1001199 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 125/90 0.428 12
1001069 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 125/110 0.276 12
1001122 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 140/90 0.631 10
1001123 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 140/110 0.600 10
1001070 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 140/125 0.328 10
1001124 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 160/90 0.943 12
1001125 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 160/110 0.830 12
1001126 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 160/125 0.907 12
1001071 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 160/140 0.553 12
1001127 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 200/110 1.803 10
1001128 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 200/125 1.852 10
1001129 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 200/140 1.823 10
1001072 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 200/1160 1.678 10
1001100 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 225/200 0.825 1
1001101 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 250/225 1.643 1
1001131 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 250/200 3.308 1
1001130 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 250/160 3.763 1
1001102 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 315/250 6.765 1
1001132 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 315/200 7.750 1
1001133 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 315/225 5.915 1
1001308 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 400/250 11.630 1
1001309 ПВЦ-У РЕДУЦИР КРАТОК (лепење) Ø 400/315 13.675 1

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U REDUCING BUSHES (solvent socket)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *