ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење/надворешен навој)

Шифра: 1002000 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1002000 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 20 – 16 – 3/8" 0.007 150
1002001 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 25 – 20 – 1/2" 0.015 100
1002728 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 25 – 32 – 1/2" 0.024 100
1002002 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 25 – 32 – 3/4" 0.026 100
1002729 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 25 – 32 – 1" 0.030 100
1002731 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 32 – 40 – 3/4" 0.039 80
1002732 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 32 – 40 – 1" 0.042 80
1002733 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 32 – 40 – 1-1/4" 0.047 80
1002741 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 40 – 50 – 1" 0.074 70
1002742 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 40 – 50 – 1-1/4" 0.080 70
1002743 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 40 – 50 – 1-1/2" 0.079 70
1002751 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 50 – 63 – 1" 0.121 60
1002752 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 50 – 63 – 1-1/4" 0.121 60
1002753 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 50 – 63 – 1-1/2" 0.124 60
1002754 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 50 – 63 – 2" 0.129 60
1002761 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 63 – 75 – 1" 0.168 90
1002762 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 63 – 75 – 1-1/4" 0.071 90
1002763 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 63 – 75 – 1-1/2" 0.170 90
1002764 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 63 – 75 – 2" 0.177 90
1002765 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 63 – 75 – 2-1/2" 0.201 90
1002769 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 75 – 90 – 2" 0.281 45
1002766 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 75 – 90 – 2-1/2" 0.298 45
1002770 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 75 – 90 – 3" 0.317 45
1002767 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 90 – 110 – 3" 0.511 25
1002768 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 110 – 125 – 3" 0.584 16
1002009 ПВЦ-У АДАПТЕР РЕДУЦИРАН (лепење / надворешен навој) Ø 110 – 125 – 4" 0.561 16

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U ADAPTOR NIPPLE (solvent socked/male threaded)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *