ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење)

Шифра: 1001078 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1001078 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 32/25/20 0.019 100
1001321 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 40/32/20 0.027 100
1001103 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 40/32/25 0.032 100
1001322 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 50/40/20 0.046 70
1001323 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 50/40/25 0.052 70
1001104 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 50/40/32 0.059 70
1001324 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 63/50/25 0.089 40
1001325 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 63/50/32 0.096 40
1001105 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 63/50/40 0.097 40
1001326 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 75/63/32 0.123 50
1001327 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 75/63/40 0.133 50
1001106 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 75/63/50 0.155 50
1001328 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 90/75/40 0.202 30
1001329 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 90/75/50 0.220 30
1001107 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 90/75/63 0.260 30
1001330 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 110/90/50 0.388 16
1001331 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 110/90/63 0.425 16
1001108 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 110/90/75 0.490 16
1001332 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 125/110/63 0.439 36
1001333 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 125/110/75 0.499 36
1001109 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 125/110/90 0.566 36
1001334 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 140/125/75 0.628 16
1001335 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 140/125/90 0.671 16
1001110 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 140/125/110 0.837 16
1001336 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 160/140/90 0.927 10
1001337 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 160/140/110 1.119 10
1001111 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 160/140/125 1.301 10
1001113 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø Ext200/Int160 2.491 4
1001134 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 200/180/110 1.447 4
1001135 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 200/180/125 1.522 4
1001136 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 200/180/140 1.572 4
1001139 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 225/200/125 2.285 4
1001138 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 225/200/140 2.376 4
1001112 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 225/200/160 2.588 4
1001114 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 250/225/200 3.748 2
1001115 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 250/225/160 3.097 2
1001116 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 315/280/200 5.404 2
1001117 ПВЦ-У РЕДУЦИР ДОЛГ КОНУСЕН (лепење) Ø 315/280/160 5.399 2

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U REDUCING SOCKET (solvent socket)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *