Назад кон ПВЦ-У Т-парчиња

ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење)

Шифра: 1001142 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1001142 ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење) Ø 16 0.015 150
1001075 ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење) Ø 20 0.026 100
1001025 ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење) Ø 25 0.044 100
1001026 ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење) Ø 32 0.072 70
1001027 ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење) Ø 40 0.116 80
1001028 ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење) Ø 50 0.195 65
1001029 ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење) Ø 63 0.334 38
1001030 ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење) Ø 75 0.557 20
1001031 ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење) Ø 90 0.956 12
1001032 ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење) Ø 110 1.550 10
1001033 ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење) Ø 125 2.020 7
1001034 ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење) Ø 140 2.840 4
1001035 ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење) Ø 160 3.788 3
1001036 ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење) Ø 200 6.633 2
1001094 ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење) Ø 225 8.850 1
1001095 ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење) Ø 250 11.882 1
1001096 ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење) Ø 315 22.000 1
1001303 ПВЦ-У Т-ПАРЧЕ 90° (лепење) Ø 400 41.740 1

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U TEE 90º (solvent socket)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *