МЕРАЧ НА ПРОТОК (лепење)

Шифра: 1091070 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1091070 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 20-120 l Ø 20 (лепење) 0.122 4
1091071 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 30-300 l Ø 20 (лепење) 0.128 4
1091072 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 50-500 l Ø 20 (лепење) 0.099 4
1091073 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 75-750 l Ø 20 (лепење) 0.139 4
1091074 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 250-1000 l Ø 20 (лепење) 0.134 4
1091110 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 150-1200 l Ø 25 (лепење) 0.202 4
1091111 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 900-2500 l Ø 25 (лепење) 0.202 4
1091112 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 1000-3000 l Ø 25 (лепење) 0.201 4
1091085 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 20-120 l Ø 20 (лепење) 0.082 4
1091086 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 30-300 l Ø 20 (лепење) 0.088 4
1091087 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 50-500 l Ø 20 (лепење) 0.146 4
1091088 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 75-750 l Ø 20 (лепење) 0.098 4
1091089 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 250-1000 l Ø 20 (лепење) 0.093 4
1091119 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 150-1200 l Ø 25 (лепење) 0.830 4
1091120 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 900-2500 l Ø 25 (лепење) 0.196 4
1091121 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 1000-3000 l Ø 25 (лепење) 0.201 4

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “FLOWMETER (solvent socket)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *