МЕРАЧ НА ПРОТОК (надворешен навој)

Шифра: 1091080 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1091080 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 20-120 l Ø 20 (надворешен навој) 0.131 4
1091081 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 30-300 l Ø 20 (надворешен навој) 0.093 4
1091082 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 50-500 l Ø 20 (надворешен навој) 0.127 4
1091083 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 75-750 l Ø 20 (надворешен навој) 0.106 4
1091084 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 250-1000 l Ø 20 (надворешен навој) 0.101 4
1091116 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 150-1200 l Ø 25 (надворешен навој) 0.840 4
1091117 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 900-2500 l Ø 25 (надворешен навој) 0.163 4
1091118 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PC) 1000-3000 l Ø 25 (надворешен навој) 0.171 4
1091095 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 20-120 l Ø 20 (надворешен навој) 0.089 4
1091096 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 30-300 l Ø 20 (надворешен навој) 0.094 4
1091097 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 50-500 l Ø 20 (надворешен навој) 0.107 4
1091098 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 75-750 l Ø 20 (надворешен навој) 0.108 4
1091099 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 250-1000 l Ø 20 (надворешен навој) 0.103 4
1091125 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 150-1200 l Ø 25 (надворешен навој) 0.168 4
1091126 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 900-2500 l Ø 25 (надворешен навој) 0.164 4
1091127 МЕРАЧ НА ПРОТОК (PS) 1000-3000 l Ø 25 (надворешен навој) 0.162 4

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “FLOWMETER (male threaded)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *