Назад кон ПВЦ-У ЦРЕВА

ПВЦ-У ФЛЕКСИБИЛНО ЦРЕВО PN6

Шифра: F2010020 Категорија:

Опис

Шифра Опис (мм) Дебелина (мм) Нето маса (кг)
6 bar
F2010020 ПВЦ-У ФЛЕКСИБИЛНО ЦРЕВО PN Ø 20 20 2.0 0.155
F2010025 ПВЦ-У ФЛЕКСИБИЛНО ЦРЕВО PN Ø 25 25 2.5 0.240
F2010032 ПВЦ-У ФЛЕКСИБИЛНО ЦРЕВО PN Ø 32 32 3.0 0.330
F2010040 ПВЦ-У ФЛЕКСИБИЛНО ЦРЕВО PN Ø 40 40 3.0 0.485
F2010050 ПВЦ-У ФЛЕКСИБИЛНО ЦРЕВО PN Ø 50 50 3.5 0.655
F2010063 ПВЦ-У ФЛЕКСИБИЛНО ЦРЕВО PN Ø 63 63 4.0 1.035
F2010075 ПВЦ-У ФЛЕКСИБИЛНО ЦРЕВО PN Ø 75 75 4.5 1.440
F2010090 ПВЦ-У ФЛЕКСИБИЛНО ЦРЕВО PN Ø 90 90 5.0 1.980

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U FLEXIBLE PIPES PN6”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.