Назад кон ПВЦ-У муф

ПВЦ-У МУФ (лепење/внатрешен навој)

Шифра: 1002010 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1002010 ПВЦ-У МУФ (лепење / внатрешен навој) Ø 20 - 1/2'' 0.016 100
1002011 ПВЦ-У МУФ (лепење / внатрешен навој) Ø 25 - 3/4'' 0.023 100
1002012 ПВЦ-У МУФ (лепење / внатрешен навој) Ø 32 - 1'' 0.039 70
1002013 ПВЦ-У МУФ (лепење / внатрешен навој) Ø 40 - 1-1/4'' 0.068 75
1002014 ПВЦ-У МУФ (лепење / внатрешен навој) Ø 50 - 1-1/2'' 0.095 100
1002015 ПВЦ-У МУФ (лепење / внатрешен навој) Ø 63 - 2'' 0.164 75
1002016 ПВЦ-У МУФ (лепење / внатрешен навој) Ø 75 - 2-1/2'' 0.223 48
1002017 ПВЦ-У МУФ (лепење / внатрешен навој) Ø 90 - 3'' 0.410 24
1002018 ПВЦ-У МУФ (лепење / внатрешен навој) Ø 110 - 4'' 0.562 16

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U UNION BUSH (solvent socket/female threaded)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.