Назад кон ПВЦ-У колена

ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење)

Шифра: 1001140 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1001140 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење) Ø 16 0.011 150
1001074 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење) Ø 20 0.019 100
1001001 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење) Ø 25 0.032 100
1001002 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење) Ø 32 0.056 100
1001003 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење) Ø 40 0.092 100
1001004 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење) Ø 50 0.136 100
1001005 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење) Ø 63 0.250 50
1001006 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење) Ø 75 0.417 30
1001007 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење) Ø 90 0.695 18
1001008 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење) Ø 110 1.192 10
1001009 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење) Ø 125 1.471 6
1001010 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење) Ø 140 2.149 6
1001011 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење) Ø 160 2.931 4
1001012 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење) Ø 200 4.665 2
1001091 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење) Ø 225 6.108 1
1001092 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење) Ø 250 9.488 1
1001093 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење) Ø 315 16.600 1
1001301 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (лепење) Ø 400 37.000 1

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U 90° ELBOW (solvent socket)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *