Назад кон ПВЦ-У колена

ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (внатрешен навој)

Шифра: 1002301 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1002301 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (внатрешен навој) Ø 1/2''- 1/2'' 0.023 100
1002302 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (внатрешен навој) Ø 3/4''- 3/4'' 0.035 100
1002303 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (внатрешен навој) Ø 1''- 1'' 0.066 100
1002304 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (внатрешен навој) Ø 1-1/4''- 1-1/4'' 0.115 100
1002305 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (внатрешен навој) Ø 1-1/2''- 1-1/2'' 0.180 100
1002306 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (внатрешен навој) Ø 2''- 2'' 0.327 50
1002307 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (внатрешен навој) Ø 2-1/2''- 2-1/2'' 0.456 30
1002308 ПВЦ-У КОЛЕНО 90° (внатрешен навој) Ø 3''- 3'' 0.889 18

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U 90° ELBOW (female threaded)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.