Назад кон ГРПП Огрлица

ГРПП АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА внатрешен навој

Шифра: 1005600 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1005600 ГРПП АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА Ø 160 - Ø 400, внатрешен навој Ø 1/2" 0.546 12
1005601 ГРПП АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА Ø 160 - Ø 400, внатрешен навој Ø 3/4" 0.526 12
1005602 ГРПП АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА Ø 160 - Ø 400, внатрешен навој Ø 1" 0.554 12
1005603 ГРПП АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА Ø 160 - Ø 400, внатрешен навој Ø 1 1/4" 0.487 12
1005604 ГРПП АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА Ø 160 - Ø 400, внатрешен навој Ø 1 1/2" 0.506 12
1005605 ГРПП АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА Ø 160 - Ø 400, внатрешен навој Ø 2" 0.544 12
1005606 ГРПП АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА Ø 160 - Ø 400, внатрешен навој Ø 2 1/2" 0.546 12
1005607 ГРПП АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА Ø 160 - Ø 400, внатрешен навој Ø 3" 0.560 12
1005608 ГРПП АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА Ø 160 - Ø 400, внатрешен навој Ø 4" 0.657 12

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “GRPP REINFORCED THREADED OUTLET”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.