Назад кон ГРПП Огрлица

ГРПП ТЕЛО ЗА АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА

Шифра: 1005303 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1005303 ГРПП ТЕЛО ЗА АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА Ø 160 0.058 12
1005304 ГРПП ТЕЛО ЗА АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА Ø 200 0.193 12
1005305 ГРПП ТЕЛО ЗА АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА Ø 225 0.187 12
1005306 ГРПП ТЕЛО ЗА АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА Ø 250 0.177 12
1005307 ГРПП ТЕЛО ЗА АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА Ø 315 0.145 12
1005310 ГРПП ТЕЛО ЗА АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА Ø 315 (Ø 140 - Ø 160 излези) 0.304 12
1005308 ГРПП ТЕЛО ЗА АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА Ø 400 0.145 12
1005309 ГРПП ТЕЛО ЗА АДАПТЕР ЗА ЦЕВКА Ø 400 (Ø 140 - Ø 160 излези) 0.268 12

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “GRPP CLAMP SADDLE SEAL”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.