Назад кон ПВЦ-У нипли

ПВЦ-У ДУПЛА НИПЛА (надворешен навој/надворешен навој)

Шифра: 1002401 Категорија:

Опис

Шифра Опис Нето маса (кг) Во кутија
1002401 ПВЦ-У ДУПЛА НИПЛА (надворешен навој /надворешен навој) Ø 1/2" - 1/2" 0.014 100
1002402 ПВЦ-У ДУПЛА НИПЛА (надворешен навој /надворешен навој) Ø 3/4" - 3/4" 0.020 100
1002403 ПВЦ-У ДУПЛА НИПЛА (надворешен навој /надворешен навој) Ø 1" - 1" 0.040 100
1002404 ПВЦ-У ДУПЛА НИПЛА (надворешен навој /надворешен навој) Ø 1-1/4" - 1-1/4" 0.054 100
1002405 ПВЦ-У ДУПЛА НИПЛА (надворешен навој /надворешен навој) Ø 1-1/2" - 1-1/2" 0.071 100
1002406 ПВЦ-У ДУПЛА НИПЛА (надворешен навој /надворешен навој) Ø 2" - 2" 0.125 50
1002407 ПВЦ-У ДУПЛА НИПЛА (надворешен навој /надворешен навој) Ø 2-1/2" - 2-1/2" 0.171 30
1002408 ПВЦ-У ДУПЛА НИПЛА (надворешен навој /надворешен навој) Ø 3" - 3" 0.240 10
1002409 ПВЦ-У ДУПЛА НИПЛА (надворешен навој /надворешен навој) Ø 4" - 4" 0.410 6

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PVC-U NIPPLE (male threaded)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *